Дома > Вести > Вести од индустријата

Задните седишта се очекува да гледаат на шпионските фотографии на продолжената верзија U8

2024-08-14

Пред неколку дена, група шпионски фотографии за кои постои сомневање дека се проширена верзија на U8 (параметри | истрага) беа изложени на Интернет. Според релевантните информации, овој автомобил може релативно да ослаби некои off-road функции и главно ќе се користи во градовите. Во иднина ќе се натпреварува со Range Rover Executive Extended Edition.


[Гледајќи ја проширената верзија на шпионската фотографија U8]


Од шпионските фотографии, јасно е дека овој автомобил е дополнително надграден врз основа на U8. Главните промени се гледаат од лакови на задните тркала, кои се многу поголеми од моделите во продажба. Сепак, овој дел треба да биде привремен тест, а не конечни компоненти на возилото.


[На сликата се прикажани моделите на продажба]


Од лансирањето на Yangwang U8, заклучно со јули оваа година, продадени се вкупно 7.940 примероци, освојувајќи место во SUV на милионски нивоа. Со цел дополнително да се збогати линијата на производи, продолжената верзија на Yangwang U8 изложена овој пат може да ги задоволи потребите на повеќе корисници. Од информациите изложени на Интернет, се очекува дека неговиот систем Yunniang исто така ќе биде подесен за да биде поудобен и понаклонет кон урбаните патувања. Од претходното проширување на производната линија на Fangchengbao, може да се види дека Yangwang во иднина ќе има резервен капацитет. Ќе посветиме дополнително внимание на повеќе информации.


Aecoauto прифаќа нарачки сега!


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept